Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ


Η Πρόεδρος και Τα Μέλη Του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ του Δήμου Ωρωπού θέλοντας να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους τροφίμους των Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνα διοργανώνουν δράση με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Ο κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει ότι επιθυμεί από τα παρακάτω είδη:

ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΗΣ
Σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια, τσατσάρες, απορρυπαντικό για ρούχα (σκόνη και μαλακτικό υγρό), χαρτί υγείας, υγρό σαπούνι, χλωρίνη, υγρό καθαριστικό για το πάτωμα, σκούπες, σφουγγαρίστρες και κουβάδες.
Τηλεκάρτες (αξίας 4 ευρώ και 10 ευρώ)
Φακέλους αλληλογραφίας και φακέλους προπληρωμένου τέλους για το εξωτερικό.
Τσιγάρα και καπνό
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗ
Φόρμες γυμναστικής, Φούτερ Τζιν, T-SHIRT,εσώρουχα, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, αθλητικά παπούτσια, σαγιονάρες.(καθαρά και σε καλή κατάσταση, κατάλληλα για νεαρούς άνδρες)

ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Τετράδια, στυλό, μολύβια, χαρτί φωτοτυπικό, επιτραπέζια παιχνίδια, σκακιέρες και σκακιστικά βιβλία.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Μικρά αερόθερμα, ανεμιστήρες, πλαστικό χρώμα για εσωτερικούς χώρους, χρώμα για εξωτερικούς χώρους, πλαστικές καρέκλες και τραπεζάκια, τηλεοράσεις μέχρι 14 ίντσες και τηλεοράσεις PLASMA μέχρι 19 ίντσες.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει την Μεγ. Δευτέρα 14/04/2014και ώρα 9.00 εως10.00 π.μ.στο ισόγειο της έδρας της δημοτικής επιτροπής,ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Ν.ΠΑΛΑΤΙΑ ΩΡΩΠΟΥ (δίπλα στο ΙΚΑ).
Σας περιμένουμε όλους για να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας προς αυτούς τους νέους ανθρώπους που δεν πρέπει να νοιώθουν αποκλεισμένοι από το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βαρνάβα Ελένη

Τηλ. Επικοινωνίας: 22950 34003 - 6997017933

2 σχόλια:

  1. Χρήστος Τουρτόγλου8 Απριλίου 2014 στις 7:00 μ.μ.

    Καλησπέρα σας,

    Αν και καπνιστής δεν θεωρώ τα "Τσιγάρα και καπνό" ως είδος πρώτης ανάγκης ή έμπρακτη συμπαράστασή στους τροφίμους των Φυλακών ΑΝΗΛΙΚΩΝ Αυλώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν είμαι καπνίστρια και δεν μπορώ να κρίνω αν για ένα καπνιστή θεωρείται είδος πρώτης ανάγκης ή όχι το τσιγάρο. Στον κατάλογο παραθέσαμε εκτός από τα τσιγάρα και πάρα πολλά άλλα είδη που είναι χρήσιμα στους τροφίμους όπως αναφέρονται στον κατάλογο που έχει αναρτηθεί στo site του ΕΚΚΝΑ ΑΥΛΏΝΑ. Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί από εκεί και να προσφέρει την έμπρακτη συμπαράστασή του όπως νομίζει.

      Διαγραφή

visitors

free counters