Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση για τη δημιουργία κοινού μετώπου ενάντια στην άδικη πολιτική των διοδίων



Συνάντηση για τη δημιουργία κοινού μετώπου ενάντια στην άδικη πολιτική των διοδίων

Δίνοντας εικόνα πλήρους ενότητας, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, για το θέμα των αυξήσεων στα διόδια. Μετά από μια συλλογική συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου, όπου θα καθοριστούν οι μετέπειτα δυναμικές κινητοποιήσεις του Δήμου Ωρωπού εξαιτίας της άδικης επιβολή των αυξήσεων. Στη σημερινή συνάντηση εκτός των επικεφαλής παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι.

2 σχόλια:

  1. Μπορουμε επιτελους μια φορα σε αυτον τον τόπο να είμαστε ενωμένοι?
    Η θα γίνει αλλη μια αφορμη για προεκλογικές εκστρατείες?
    Ο Δημαρχος εκπροσωπει ολο το Δημο και θελει τη στηριξη μας σε αυτη τη προσπαθεια για τα διοδια. Δεν ειναι ο Δημαρχος που τα αυξησε!
    Δεν χωρανε κομματα, παραταξεις και προσωπικά συμφέροντα.
    Οτι αποφασιστει ας ειναι μαζικο και ομοφωνο. Να κατεβουμε ολοι ενωμενοι στους δρόμους!
    Κα Βαρνάβα είστε αγαπητή απο όλους, και ας πληγώσατε καποιους που σας ηθελαν στο ψηφοδέλτιο τους. Δεν εχουμε χρονο για χάσιμο, ενώστε τις παρατάξεις στο κοινό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι τιμ΄η για μένα να με θέλουν στο ψηφοδέλτιό τους . Πιστεύω όμως πάντα ότι από όπου και βρισκόμαστε πρέπει να αγωνιζόμαστε
    Σήμερα κάτω από τις σκληρές δοκιμασίες που ζούμε δεν υπάρχουν περιθώρια μικροπολιτικής αλλά σύμπνοιας και ενότητας. Ιδιαίτερα μπροστά στην καθημερινότητα του πολίτη ο δήμος πρέπει να αποτελεί το ανάχωμα στα κομματικά συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

visitors

free counters