Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Το ΚΑΠΗ Καπανδριτίου την Κυρική 22 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του μέσα σε σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Κοινότητας.

Ο ιερέας του χωριού ο πατήρ Κωνσταντίνος αφού ευλόγησε την πίττα ευχήθηκε για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. Παρευρέθηκαν και ετίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση πολλοί επίσημοι καλεσμένοι ανάμεσα στους οποίους ο Βουλευτής της Ν.Δ. κος Καντερές, Αντιδήμαρχοι Πολυδενδρίου κος Σωτήρχος, Μαλακάσας κος Μπόρσης, Αυλώνα κος Παπαγιάννης, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι και Σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων, ο πρώην Νομαρχικός Σύμβουλος κος Οικονόμου Θανάσης, καθώς και πρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλογών Γονέων της περιοχής. Ακόμα οι Διευθυντές του Γυμνασίου Καπανδριτίου κος Μυλωνάς και του Λυκείου κος Γαιτάνης, καθώς και ο Διευθυντής της Τραπεζας Πειραιώς κος Μαυρομμάτης. Παρευρέθηκε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Λίτσας ενώ τον επικεφαλής της ΔΗΣΩ και ανεξάρτητο Βουλευτή κο Βασίλη Οικονόμου εκπροσώπησε η κα Βαρνάβα Ελένη.Ιδιαίτερα διακριτική ήταν η παρουσία της μητέρας του Βουλευτή, κας Ξένης Οικονόμου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ, Κος Φοριάρης υποσχέθηκε να εργαστει μαζι με το Διοικητικό Συμβούλιό του για να προωθήσει τη καλύτερη λειτουργία και τη συνεργασία μεταξύ των ΚΑΠΗ του Δήμου Ωρωπού.
Ήταν μια ζεστή γιορτή γεμάτη χαρά. Το πρόγραμμα άνοιξε με την χορωδία του ΚΑΠΗ Αυλώνα και συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα της ΚΕΔΩ και του ΚΑΠΗ, ενώ εξέπληξε με την παρουσία της η χορευτική ομάδα του Γυμνασίου και του Λυκείου Καπανδριτίου. Μέσα από την παράδοση κρατούμε γερά τις ρίζες μας και προχωρούμε με αισιοδοξία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ήταν το μήνυμα της γιορτής. Τνόμισμα της βασιλόπιττας πήγε στο ΚΑΠΗ του Αυλώνα και το γούρι που δόθηκε ήταν χορηγία του Αγροτικού Γυναικείου Συνεταιρισμού ΑΙΑΝΤΙΣ.

Στο τέλος της γιορτής προσφέρθηκα εδέσματα από τις Κυρίες του ΚΑΠΗ.

ΒΑΡΝΑΒΑ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

visitors

free counters