Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΛΛΟΣ ΚΕΜΑΛ

Γιατί ο Κεμάλ πέταξε τό Κοράνι στό κεφάλι τών Χοτζάδων στό Μέγα Συνέδριο...



....Αγαπητέ, αναφέρεις καί τόν Αλλάχ αλλά ασφαλώς πίσω του κρύβεται ο Μωάμεθ...

Είναι ο ίδιος πού πέρασε διά «πυρός και σιδήρου» αναρίθμητους ανθρώπους για να τους κάνει «πιστούς τού Αλλάχ μέ τό ζόρι.

Δεν έκανε βέβαια θαύματα, δεν μίλησε για ανθρώπινη αδελφοσύνη και ανεξικακία, ούτε σταυρώθηκε, μίλησε όμως για γυναίκες-ουρί του παραδείσου και απολαύσεις γηϊνες στον…ουρανό ( πράγμα και λογικώς αδύνατο), θέσεις κατάλληλες για τους λαούς της Ανατολής.

Πέθανε στην αγκαλιά της τέταρτης ( ή κατ΄ άλλους, δεκάτης τέταρτης) γυναίκας του, της Αϊσά!

Αν ήταν δυνατόν να ήταν θεόπνευστος…

Διεκήρυξε ότι «όποιος σκοτώσει περισσότερους απίστους» πάει στον...παράδεισο τού Αλλάχ, και άλλα παρόμοια πού βλέπουμε στην τρομοκρατία του Ισλάμ σήμερα. Δεν θα αναφερθούμε εκτενώς σε «σούρες» του Κορανίου, γιατί δεν έχει νόημα.

Θα αναφέρουμε μόνο ένα περιστατικό όπως το διηγήθηκε στον χρονογράφο Κυριάκο Βαλαβάνη ο αείμνηστος Μίμ-ογλού Αλέξανδρος, καθηγητής της μεγάλης Τουρκικής Σχολής Ιντατιέ, εμβριθής μελετητής του Κορανίου, αλλά γνήσιος χριστιανός θεολόγος πού έμενε στα 1923, στην Θεσσαλονίκη.

( Το περιστατικό αυτό δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό «Σάλπιγξ Ορθοδοξίας» της Μητροπόλεως Φλωρίνης - Ιούν.1983)

----------------------

" Το 1922 λοιπόν, ο μεγάλος μεταρρυθμιστής της Τουρκίας Κεμάλ πασάς κατάργησε διά επαναστάσεως την δομή του Σουλτανικού κράτους, κατάργησε τον φερετζέ των γυναικών και το φέσι των ανδρών, την πολυγαμία σαν βάρβαρο και απολίτιστο θεσμό, την αργία της Παρασκευής καθιερώνοντας την Κυριακή αργία, αντικατέστησε τήν Τουρκοαραβική γραφή με λατινικούς χαρακτήρες στο επίσημο κράτος, περιόρισε χοτζάδες και δερβίσηδες, καθώς και δημοσίως το ράσο, πλήν του Πατριάρχη.

Στο Μέγα Συνέδριο τής Μεταρρυθμίσεως ανεβαίνοντας να μιλήσει, ακούμπησε στο βήμα δύο βιβλία.

Το Κοράνιο και το Ευαγγέλιο!

Στο τέλος της ομιλίας του ρώτησε, ποιό «εκ τών δύο βιβλίων» έχει το κύρος μεταξύ τών πολιτισμένων εθνών, ως άγιο και θεόπνευστο;

Όλοι ομόφωνα απάντησαν, και τά δύο!

Τότε ο Κεμάλ, διέταξε τον Μπάς-χότζα («αρχιεπίσκοπο» των Μωαμεθανών), να διαβάσει ένα εδάφιο της σούρας πού πάντοτε τύπωναν με μικρά και δυσνόητα γράμματα, το λεγόμενο «Χιουλέ».

Μιλούσε για επιτρεπόμενα σεξουαλικά αίσχη στην συζυγία και στο διαζύγιο ( μέχρι κτηνοβασία), πράγμα πού γνώριζε ο Κεμάλ.

Τότε ο Χότζας άρχισε να τραυλίζει από ντροπή, και αγανακτισμένος ο Κεμάλ σήκωσε το Κοράνιο και ρώτησε, αν είναι ποτέ δυνατόν το βιβλίο αυτό να είναι θεόπνευστο .

Κατόπιν ό Κεμάλ, υψώνοντας το Ευαγγέλιο ενώπιον τού Μεγάλου Συνεδρίου, είπε μεγαλοφώνως:

« Αυτό, είναι το ιερόν βιβλίο του Ισά – πεϊχαμπέρ (Ιησού του Προφήτου), και γεμάτος οργή είπε τά παρακάτω τολμηρά λόγια :

«Είναι αίσχος σ΄εμάς, μέσα στον 20ό αιώνα, να είμεθα οπαδοί αυτού, του ανήθικου και αμόρφωτου καμηλιέρη…».

Και πέταξε το Κοράνι κάτω λέγοντας τρείς φορές:

«Αίσχος, αίσχος, αίσχος!!! »

Αγαπητέ φίλε, είναι αλήθεια ότι τά τελευταία χρόνια κάποιοι Χριστιανοί, κληρικοί κυρίως, διαφόρων δογμάτων και κατευθύνσεων, προσπαθούν με διαλόγους (όχι μόνο άλλων χριστιανικών ομολογιών, αλλά και άλλων θρησκευμάτων...), μέ συναντήσεις και συζητήσεις επί κοινών και διεθνών θεμάτων, της Οικολογίας και περιβάλλοντος στήν αρχή, και τής τρομοκρατίας τελευταίως, να παρακάμψουν την αλήθεια του αληθινού Θεού και τού μεγάλου απεσταλμένου του, Θεανθρώπου και Σωτήρος Ιησού Χριστού.

Ισχυρίζονται πώς καμμία θρησκεία δεν περιέχει την αλήθεια περί Θεού αλλά αν προσθέσουμε τά περιεχόμενα κάθε θρησκείας σε ένα πάζλ, τότε έχουμε την αληθινή θρησκεία! Με λίγα λόγια, όσα είπε ο Χριστός για την σωτηρία τών ανθρώπων ήσαν ελλιπή, αλλά αν προσθέσουμε αυτά πού είπε ο Βούδας και τά υπόλοιπα τού Μωάμεθ και τά ανακατέψουμε, μόνο τότε έχουμε τήν αλήθεια, καταλήγοντας έτσι σε μία τριμερή ( ή και πολυμερή, αν βάλουμε και άλλες θρησκείες) ισορροπία, τού " όλοι το ίδιο είμαστε..."

Τώρα, τό τί κοινό σημείο μπορεί να έχει ο Αγιος Τριαδικός Θεός των Ορθοδόξων Χριστιανών, ο Χριστός , η Παναγία μας, και οι θαυματουργοί μας Άγιοι με αυτό το δαιμονικό συνοθύλευμα πού στην αρχή εξηγήσαμε, αυτό είναι μία άλλη ιστορία...

Η προσπάθεια τών σκοτεινών αυτών κύκλων, πού υποκινείται καθαρά από τόν μεγάλο αντίδικο τού Θεού, τόν διάβολο, για να ματαιώσει με το ψεύδος αυτό τήν σωτηρία τών ανθρώπων είναι προφητευμένη ακριβώς στην Αποκάλυψη, σαν « την κεφαλή τής εσφαγμένης ειδωλολατρίας πού πάλι θα ξαναζωντανέψει».

Αυτό όμως πιθανότατα θα συμβεί, λίγο πρίν το τέλος τού κόσμου και επί εποχής Αντιχρίστου... (Αποκ.κεφ.ΙΓ΄)

πηγη http://www.kivotoshelp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

visitors

free counters