Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΑΛΚΙΩΝΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

          Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Φεστιβαλ παιχνιδιού από τα οικοτροφεία Αλκιονίς και Καλυψώ στο Καπανδρίτι.Είναι πια ένας θεσμός να υποδέχονται οι  ένοικοι το Καλοκαίρι με παιχνίδια στην αυλή του οικοτροφείου Αλκιονίς .Η ουσία  ή το περιεχόμενο του παιχνιδιού  είναι  η λειτουργική  ευχαρίστηση, η χαρά της δραστηριότητας, της αντίληψης , της νόησης, του μυικού συστήματος και μάλιστα η συμμετοχή όλων αυτών των ικανοτήτων και των ψυχικών λειτουργιών σε αυτή τη δραστηριότητα. Το παχνίδι λοιπόν για τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα που φιλοξενούνται στα δύο οικοτροφεία έχει ιδιαίτερη σημασία.
         Μια ευχάριστη συμμετοχή είχε και το ΚΑΠΗ  ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΟΥ αφού μέλη του με επικεφαλής την Καν Ελένη Βαρνάβα Δημοτική Σύμβουλο Ωρωπού έλαβαν μέρος ανάμεσα στις ομάδες διαγωνισμού των τροφίμων. Ο διαγωνισμός έγινε ανάμεσα στην κόκκινη και την άσπρη ομάδα (χρώματα των καπέλων) στα παιχνίδια καλαθοσφαίρηση, δημιουργία πάζολ και μπόουλινγκ. Στο τέλος παρασημοφορήθηκαν  όλοι οι συμμετέχοντες.
         Η γιορτή τελείωσε με προσφορά αναψυκτικών και σνακς ενώ το ΚΑΠΗ τραγούδησε και χόρεψε δημοτιά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς που ενθουσίασε όλους  τους παρσκόμε- νους.
         Η Διευθύντρια της kmon,  Κα Αντωνία Τόρρενς  ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή των γυναικών του ΚΑΠΗ. Πραγματικά   με αυτές  τις συναντήσεις   δίδεται η ευκαιρία κοινωνικοποίσης των τροφίμων με την επαφή τους με κατοίκους, ενώ οι κάτοικοι της κοινότητας γνωρίζουν και κατανοούν καλύτερα ανθρώπους που ζουν αναμεσά μας.
Για την πραγματοποίηση αυτής της  χαρούμενης Γιορτής συνεργάστηκαν οι ένοικοι και το προσωπικό των Οικοτροφείων Αλκιονίς και Καλυψώ. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που καταβάλουν . Χρειάζεται μεγάλη καρδιά και πολλή αγάπη.


ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΝΑΒΑ -ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

visitors

free counters